Schrijf je in voor de 14e editie van 'wijnoogst van Lions Midden Limburg'

Zoals jullie weten vindt op zondag 20 oktober 2019 de 14de editie van de 'Wijnoogst van Lions Midden Limburg' plaats.

 

Ook dit jaar zijn ze er opnieuw in geslaagd een zeer stevig aanbod samen te stellen. In samenwerking met Grapes - House of Wines, Wineplus – by Koen Claes en Gloire De Duras maakten ze een selectie wijnen waarbij kwaliteit voorop gesteld werd. Zeer exclusief kunnen ze jullie dit jaar zelfs laten genieten van de Limburgse wijnen van het wijndomein ‘Gloire de Duras’. De familie Nijskens zal deze zelf aan jullie presenteren.

De editie van 2019 zal plaatsvinden in het Margada-hotel in As. Het Mardaga biedt een bijzonder mooi kader om alle wijnen te proeven. Tussendoor verwent Lions Midden Limburg jullie graag met  lekkere hapjes. Deze degustatie is volledig gratis en je betaalt voor de aangekochte wijnen geen cent meer dan in eender welke winkel.  De opbrengst wordt ook dit jaar 100% besteed aan bijzondere goede doelen in onze eigen streek, zoals oa. de regenbOog vzw.

 

Breng gerust uw familie en/of vrienden mee en maak er een gezellige namiddag van. Als je niet kan komen, en je hebt wel interesse voor bepaalde wijnen op de lijst dan kan je ook de bestelling per mail doorgeven of mailen naar wijnoogst@skynet.be.
De bestelbon kan je opvragen per mail naar joan.schellens@maximmo.be.

 

 

Hopelijk zien we jullie op 20 oktober in Hotel Mardaga in As.

Brochure: