Jez!

30/03/2023

De afgelopen 2 maanden passeerden er vele acties en initiatieven om geld in te zamelen via Jez! voor onze inclusieve buurtspeelplek.

Jez! steunt jongerenprojecten en moedigden aan om acties te organiseren.   De rechtstreekse opbrengsten gaan intregraal naar de regenboog vzw en worden ook vermeerderd door de acties van Jez! zelf.

We hebben met onze organisatie Milkapaketten verkocht,  we veilden voorwerpen, men kon rechtsstreekse stortingen doen en we hadden ons regenbOogfeest als afsluiter van Jez! 

Ook is er Giro de Louis, veel meer dan een gewone fietstocht!  De vader van Louis-Henri onderneemt binnenkort een fietstocht van Milaan tot Genk.  Deze Giro heeft ook eigen wieleroutfits die ze te koop aanbieden, en waarvan de inkomsten integraal gaan naar de regenbOog vzw.  Ook zijn zij allerhande andere acties aan het ondernemen, want het verhaal van Giro de Louis is nog lang niet afgerond.

We bedanken alvast iedereen voor jullie steun voor onze Jez!-acties en houden jullie op de hoogte van het verdere verhaal van Giro de Louis.