vrijwilligers

Vrijwilligers: onze onmisbare schakel

Je kan als vrijwilliger aan de slag gaan in verschillende groepen. Afhankelijk van je eigen interesse kan je meewerken tijdens onze activiteiten.

Uiteraard kan je je ook inzetten voor allerlei praktische taken zoals logistiek werk, tuinonderhoud, vervoersopdrachten,… of gewoon voor een vlotte babbel met onze mensen.

Jij kan ten alle tijden de invulling en intensiteit bepalen.

Jullie talenten en verbindende rol met de samenleving zijn een unieke meerwaarde waar wij belang aan hechten. De input die jullie met je meebrengen opent nieuwe mogelijkheden in de vrijetijdsbeleving van personen met een beperking.

Vrijwilligers zijn de spil van onze werking. We brengen jullie op een laagdrempelige manier in contact met onze deelnemers en waarderen jullie engagement en competenties.

Dankzij de inzet van een 100-tal vrijwilligers kunnen we onze activiteiten nog beter organiseren. Ons beleid is gebaseerd op jullie motivatie en hoe we die zo hoog mogelijk kunnen houden en versterken.

Het creëren van een sfeer waarin vrijwilligers hun engagementen uit goesting opnemen, op basis van wat je persoonlijk waardevol, belangrijk, leuk of interessant vindt, is een belangrijk doel op zich.